Palveluvastaava

Hakuaika:
26.08.2018 mennessä
Sijainti:
Pohjois-Karjala, Joensuu
Työsuhteen laatu:
Vakituinen kokoaikainen

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme kohdevastaavaa junasiivoukseen Joensuun keskustaan. Työtehtäviin kuuluu mm. laadunvalvonta, työntekijöiden perehdyttäminen, töiden järjestely sekä osallistuminen siivoustyöhön. Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva, kokopäiväinen työsuhde. Työaika on pääsääntöisesti ma-pe klo n. 17-01.00, mutta joskus tarvetta on myös viikonloppuna.

Toivomme, että olet reipas, rohkea ja asiakaspalveluhenkinen sekä omaat hyvän asenteen työn tekemiseen. Olet tarvittaessa joustava ja pitkäjänteinen. Henkilö, jota haemme, on myös kartuttanut kokemusta siivouspalvelualalta . Toivomme tehtävän kannalta sujuvaa suomenkielen taitoa. Työsuhteessa noudatamme Kiinteistöpalvelualan TESiä. Koulutamme ja perehdytämme valitun henkilön työtehtäviinsä. Tarjoamme vakituisen työn ja erinomaiset mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen ja uralla etenemiseen.

Mikäli kiinnostuit, haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Linkki hakemuslomakkeeseen:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Malen, mari.malen@sol.fi , p. 040-721 3407 tai Anne Korhonen , anne.korhonen@sol.fi, puh. 0400-800 253 (tiedustelut klo ma-pe 9-12 välillä).

Hakemuksen voit lähettää joko suoraan sähköpostilla: anne.korhonen@sol.fi tai linkin kautta.

Iloisen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstömme työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteiden avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen. SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaiset, kiinteistöhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työtarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesula- ja kotisiivouspalveluita kautta maan. Monipalvelumallissamme toimialoja ja tehtäviä yhdistetään saumattomasti tavoitteena asiakkaalle paras ratkaisu. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Baltiassa ja Venäjällä. Työllistämme yli 11 000 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2013 oli noin 265 miljoonaa euroa.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa