Rakennusjätteiden käsittelijä

Hakuaika:
26.09.2018 mennessä
Sijainti:
Pirkanmaa, Ylöjärvi
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen kokoaikainen

Etsimme asiakkaallemme Ylöjärvelle työntekijää ulkotöihin

Työtehtäviin kuuluvat rakennusjätekuormien tarkastaminen ja lajittelu sekä muut ulkona tehtävät työt kuten piha-alueen siistiminen. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta sekä kykyä työskennellä ulkona – satoi tai paistoi. Työturvallisuuskortti on välttämätön. Työtä tehdään pääsääntöisesti itsenäisesti, joten arvostamme oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta.

Työsuhde on kokoaikainen, töitä tehdään arkisin klo 7-15:30. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä asiakasyrityksen palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: sara.saari@sol.fi Huom! Jätäthän hakemuksesi hakulomakkeen kautta, ei sähköpostitse.

SOL konserniin kuuluva SOL Henkilöstöpalvelut Oy on luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden ja sosiaali- ja terveydenalalle sekä hotelli-, ravintola- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Olemme kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistämme 13 000 aurinkoista SOLilaista.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa