Purkumiehiä

Hakuaika:
04.06.2018 mennessä
Sijainti:
Pirkanmaa, Tampere
Työsuhteen laatu:
Keikkatyö

SOL konserniin kuuluva SOL Henkilöstöpalvelut Oy on luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden ja sosiaali- ja terveydenalalle sekä hotelli-, ravintola- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Olemme kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistämme 13 000 aurinkoista SOLilaista.

Etsimme asiakkaallemme Tampereen alueelle

PURKUMIEHIÄ

Etsimme rakennusalan asiakkaallemme Tampereelle purkumiehiä. Työtehtäviisi kuuluvat purkutyöt asiakkaamme työmaakohteessa Tampereella. Töitä on alustavasti tarjolla noin 1-2 kuukauden ajan. Työt alkavat touko-kesäkuun aikana. Toivomme hakijoilta hieman kokemusta rakennusalan työtehtävistä.

Odotamme Sinulta:

  • hyvää fyysistä kuntoa
  • reippautta, rehtiyttä ja energistä asennetta
  • työturvallisuuskorttia
  • hieman kokemusta rakennusalan työtehtävistä. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, kaikki kokemus on plussaa!

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessasi tarkkaan minkälaista kokemusta sinulle on kertynyt.

Lisätiedot: sara.saari@sol.fi

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa