Palveluvastaava

Hakuaika:
24.09.2018 mennessä
Sijainti:
Pirkanmaa, Tampere
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen osa-aikainen

SOL konserniin kuuluva SOL Henkilöstöpalvelut Oy on luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden ja sosiaali- ja terveydenalalle sekä hotelli-, ravintola- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Olemme kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistämme 13 000 aurinkoista SOLilaista.

Haemme nyt työnsä laadukkaasti hoitavia palveluvastaavia useisiin eri kohteisiin Tampereella sekä lähipaikkakunnilla.

Palveluvastaavan pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu huolehtia siivoustyöstä. Arvostamme aiempaa alan kokemusta, mutta se ei ole välttämätöntä. Työajat ja työtunnit vaihtelevat kohteiden mukaan. Palkkaus määräytyy aina kiinteistöalan TES:n mukaan. Toivomme kaikilta hakijoilta aurinkoista asennetta sekä motivoituneisuutta tehtävää kohtaan.

Kerrothan hakemuksessasi, millaista viikoittaista työtuntimäärää haluaisit tehdä ja minä viikonpäivinä ja kellonaikoina sinun olisi mahdollista työskennellä. Kerrothan myös, millä paikkakunnilla haluaisit työskennellä.

Lisätiedot: hanna-leena.bjork@sol.fi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa