Lajittelijoita

Hakuaika:
31.05.2018 mennessä
Sijainti:
Pirkanmaa, Tampere
Työsuhteen laatu:
Keikkatyö

SOL konserniin kuuluva SOL Henkilöstöpalvelut Oy on luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden ja sosiaali- ja terveydenalalle sekä hotelli-, ravintola- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Olemme kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistämme 13 000 aurinkoista SOLilaista.

Haemme asiakkaallamme TAMPEREELLE

LAJITTELIJOITA

Toivomme hakijoilta aurinkoista asennetta työntekoon, hyvää fyysistä kuntoa sekä mahdollisuutta työskennellä mihin vuorokauden aikaan tahansa. Arvostamme myös kykyä työskennellä kiireen keskellä, tarkkuutta ja sorminäppäryyttä.

Työ sisältää saapuvien ja lähtevien lähetysten lajittelua Tampereen Multisillassa. Töitä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan, mutta hyvälle tekijälle töitä on tarjolla pidemmäksi aikaa.

Työvuorojen pituus on 4-8 tuntia ja töitä tehdään arkisin ma-pe. Vuorojen määrä vaihtelee viikoittain asiakkaan tarpeen mukaan ja työ on pääsääntöisesti iltatyötä klo 17-22.00 välisenä aikana. Etsimme tekijöitä iltavuorojen lisäksi myös aamun klo 05.00 tai klo 06.00 alkaviin vuoroihin sekä myös yövuoroihin klo 22-06.00.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Mikäli täytät kriteerit ja olet kiinnostunut työskentelemään aurinkoisessa joukossamme jätä hakemus pikaisesti, kuitenkin 20.5.2018 mennessä.

Lisätiedot hanna-leena.bjork@sol.fi

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa