Apumies tuotantotehtäviin

Hakuaika:
24.09.2018 mennessä
Sijainti:
Pirkanmaa, Tampere
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen osa-aikainen

SOL konserniin kuuluva SOL Henkilöstöpalvelut Oy on luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden ja sosiaali- ja terveydenalalle sekä hotelli-, ravintola- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Olemme kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistämme 13 000 aurinkoista SOLilaista.

Haemme asiakasyritykseemme Tampereelle apumiehiä!

Tehtävät ovat erilaisia metalliteollisuuden tuotantotehtäviä. Eduksesi on alan koulutus tai työkokemus, mutta olennaista on, että työkalut pysyvät käsissäsi. Arvostamme etenkin hyvää asennetta ja motivaatiota alan tehtäviä kohtaan, joten laitahan rohkeasti hakemusta!

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aiemmasta työkokemuksestasi sekä siitä, millaista tuntimäärää haluaisit tehdä.

Lisätiedot: hanna-leena.bjork@sol.fi ja sara.saari@sol.fi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa