Palveluvastaava

Hakuaika:
30.09.2018 mennessä
Sijainti:
Päijät-Häme , Heinola
Työsuhteen laatu:
Vakituinen osa-aikainen

Haemme aurinkoiseen joukkoomme iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä palveluvastaavia Heinolaan. Tehtävä on osa-aikainen (n.15-37,5t/vko). Työvuorot sijoittuvat maanantain ja sunnuntain välille, klo 06.00-16.00 (vaihtelevasti). Tehtävä sisältää hotellihuoneiden, mökkien ja yleistilojen siivousta.

Olet etsimämme henkilö, jos olet ahkera, tunnollinen sekä sinulla on tarkka työote. Sinun pitäisi toimia hyvin ryhmässä, mutta pystyä myös toimimaan oma-aloitteisesti. Positiivinen asenne ja hyvät asiakaspalvelutaidot ovat työn menestyksekkään hoitamisen kannalta keskeisiä ominaisuuksia. Toivomme hakijoilta tehtävän kannalta riittävää suomen kielen taitoa. Aiempi kokemusta siivous-tai kerroshoitotyöstä katsotaan eduksi.

Lisätietoja antaa Antti Ordning, antti.ordning(at)sol.fi. Kiinnostuitko? Olethan nopea, työt alkavat heti sopivan hakijan löytyessä.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Meillä paiskitaan hommia yhdessä, mikä on muovannut meistä tiiviin yhteisön. Emme tee töitä toistemme puolesta, mutta autamme ja tuemme aina tarvittaessa toisiamme. Koemme ylpeyttä yhteisistä saavutuksistamme ja menestyksestämme. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme Sinulle monipuolisen työn kasvavassa palvelualan perheyrityksessä, sekä kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä edetä uralla. Lisäksi tarjoamme ison talon etuja mm. Smartum liikuntaseteleiden muodossa.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa