Palveluvastaava

Hakuaika:
31.08.2018 mennessä
Sijainti:
Lappi, Sodankylä
Työsuhteen laatu:
Vakituinen osa-aikainen

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisia ja asiakaspalveluhenkisiä palveluvastaavia siivoustyöhön asiakaskohteeseemme Sodankylän alueelle.

Työ on vakituinen ja osa-aikainen (20-37,5h/vko). Työajat sijoittuvat maanantaista sunnutaihin. Työtehtävinä on asiakaspalvelua ja siivoustyötä asiakaskohteissamme. Palkkaus Kipa Tes. Ole nopea, työ alkaa heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja, innostunutta asennetta, hyvää paineensietokykyä ja kykyä nauttia nopeatahtisesta ja vaativasta asiakaspalvelutyöstä.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Ajokortti ja kokemus siivoustyöstä olisi plussaa, mutta meiltä saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, asenteesi ratkaisee.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Eira Sietiö-Pietikäinen, 0400 690 548, eira.sietio(at)sol.fi

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa