Vartija

Hakuaika:
31.08.2018 mennessä
Sijainti:
Lappi, Rovaniemi
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen kokoaikainen

Olemme SOL Henkilöstöpalvelut Oy, luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden-, sosiaali- ja terveysalalle sekä hotelli ja ravintolan- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Toimimme valtakunnallisesti lähellä sinua. Kuulumme SOL-konserniin. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13 000 aurinkoista SOLilaista.

Etsimme asiakasyrityksellemme Rovaniemelle reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä

VARTIJOITA

syksystä alkaen talvikaudeksi. Olethan reipas ja työtä pelkäämätön asiakaspalvelija, jonka hymy ei hyydy vaikeissakaan tilanteissa ja hoidat työsi aina huolellisesti ja tarkasti. Sinun tulee tulla toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja olla voimassa oleva vartijakortti ja nuhteeton tausta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Paloniemi puh: 040 513 4518 tai anna.paloniemi@sol.fi

joten mikäli tunnet olevasi tehtävään soveltuva henkilö, laitathan hakemuksesi ansioluetteloineen pikaisesti!

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa