Vartija, vartiointityö

Hakuaika:
31.08.2018 mennessä
Sijainti:
Lappi, Rovaniemi
Työsuhteen laatu:
Vakituinen osa-aikainen

Haemme energiseen ja osaavaan joukkoomme vartijoita asiakaskohteeseemme Rovaniemen alueelle.

Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassaoleva osa-aikainen. Työvuoro on tiistaista torstaihin klo 8:00- 16:15. Palkka määräytyy vartiointialan TES:n mukaan. Työ alkaa heti, hakijan turvallisuusselvityksen jälkeen.

Päivittäisessä työssäsi teet vartijanimikkeellä tehtäviä turvatarkastuksia, ylläpidät kohteen ja henkilökunnan turvallisuutta, valvot kiinteistön tärkeiden toimintojen sujuvuutta, asiakkaan omaisuutta ja ennaltaehkäiset, sekä puutut häiriötilanteisiin.

Turvallisuusalan tehtävät vaativat 18 vuoden iän ja nuhteettoman taustan. Voimassa olevan vartijakortin (5 vuotta) voimankäyttövälineiden kurssitodistuksen, EA1 pätevyyttä sekä työkokemusta alalta vähintään kaksi vuotta. Odotamme sinulta riittävää suomen kielen taitoa.

Mikäli kiinnostuit työstä, haethan paikkaa nopeasti www.sol.fi/tyonhakijalle. Emme ota vastaan sähköposti hakemuksia.

Lisäkysymykset voit laittaa osoitteeseen palveluesimies Mari Erkkilä, mari.erkkila(at)sol.fi tai arkisin numerosta 040 355 9513 klo 9-16:00 välisenä aikana. Mahdollisesta jatkosta ilmoitamme sähköpostilla.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa