Koneasentaja

Hakuaika:
30.09.2018 mennessä
Sijainti:
Lappi, Rovaniemi
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen kokoaikainen

Olemme SOL Henkilöstöpalvelut Oy, luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden-, sosiaali- ja terveysalalle sekä hotelli ja ravintolan- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Toimimme valtakunnallisesti lähellä sinua. Kuulumme SOL-konserniin. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13 000 aurinkoista SOLilaista.

Etsimme asiakkaallemme Rovaniemelle reipasta

KONEASENTAJAA

Edellytämme työhakijoilta hyvää fyysistä kuntoa, reipasta ja oma-aloitteista asennetta, tunnollisuutta sekä aloitekykyä. Työkohde on tuotantolaitoksessa, jossa on käytössä paljon erilaisia metallin ja puun käsittelyyn tarkoitettuja koneita. Tehtävänkuvaasi kuuluvat erilaiset tuotannon tehtävät sekä mahdollisesti koneiden asennus- ja huoltotyöt.

Sinulla tulisi olla kone- ja metallialan koulutus ja jonkin verran työkokemusta alalta. Työturvallisuuskortti ei ole pakollinen, mutta hyvä lisä. Teet työsi huolellisesti, ohjeita noudattaen ja työturvallisuus on sinulle tärkeää. Työt alkavat elokuussa ja sinulla on kauttamme mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen pitemmäksi aikaa.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen pikaisesti! Lisätietoja tehtävästä antaa myyntineuvottelija Anna Paloniemi puh: 040-513 45 18 arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa