Monipuolisia työtehtäviä Kemissä

Hakuaika:
28.10.2018 mennessä
Sijainti:
Lappi, Kemi
Työsuhteen laatu:
Keikkatyö

Olemme SOL Henkilöstöpalvelut Oy, luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden-, sosiaali- ja terveysalalle sekä hotelli ja ravintolan- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Toimimme valtakunnallisesti lähellä sinua. Kuulumme SOL-konserniin. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 14 000 aurinkoista SOLilaista.

Haemme asiakaskohteisiimme Kemiin erilaisiin työtehtäviin

REIPPAITA JA AURINKOISIA TYÖNTEKIJÖITÄ

Toivomme sinulta aitoa innostusta työhön, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavaa ja aurinkoista luonnetta. Etsimme henkilöitä, jotka sopeutuvat uusiin työkohteisiin nopeasti ja tulevat toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kauttamme voit työskennellä mm. hyllytyksessä, postinjakajana, muuttoapulaisena, siivoojana jne.

Tärkeintä että sinulla löytyy hyvä asenne työntekoon! Ota yhteyttä niin voidaan yhdessä miettiä minkälainen työ sopisi juuri sinulle.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten täytä hakemuksesi mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 Mari Lahtinen / Henkilöstöneuvottelija mari.lahtinen@sol.fi, puh. 040 529 8697

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa