Palveluvastaava palvelutalonsiivoustyö

Hakuaika:
30.09.2018 mennessä
Sijainti:
Kymenlaakso, Kuusankoski
Työsuhteen laatu:
Vakituinen osa-aikainen

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisen ja asiakaspalveluhenkisen palveluvastaavan siivoustyöhön Kuusankoskelle.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin alkaen klo 7:00 n.5-6h/päivässä. LISÄTYÖT MAHDOLLISIA. Työtehtävänä on palvelutalon ylläpitosiivous. Työt alkavat heti, kun sopiva hakija löytyy. Palkka Tes.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Ymmärrät että puhtaanapito on suuressa osassa asiakkaiden päivittäistä hyvinvointia. Arvostamme Laitoshuoltajanammattitutkintoa tai aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja osaamista yhdistelmäkoneen käytöstä ainakin yhdeltä vuodelta. Teemme paljon yhteistyötä asiakohteemme henkilökunnan sekä asiakkaiden kanssa, toivomme suomen kielen taitoa.

Haethan paikkaa nettisivuiltamme www.sol.fi/tyonhakijoille. Emme ota vastaan sähköpostihakemuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Marjo Vainikka, marjo.vainikka(at)sol.fi, puhelimella arkisin 0400 704 612 klo 9-16 välisenä aikana. Mahdollisesta jatkosta ilmoitamme sähköpostilla.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa