Tuotantotyöntekijä

Hakuaika:
30.09.2018 mennessä
Sijainti:
Keski-Suomi, Viitasaari
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen kokoaikainen

Olemme SOL Henkilöstöpalvelut Oy, luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden-, sosiaali- ja terveysalalle sekä hotelli ja ravintolan- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Toimimme valtakunnallisesti lähellä sinua. Kuulumme SOL-konserniin. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 14 000 aurinkoista SOLilaista.

Haemme Kaskipuulle Viitasaaren tehtaalle aurinkoisia, erinomaisella asenteella olevia

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Kaskipuu Oy on 40-vuotias perheyritys, joka toimii Viitasaarella, Ylikiimingissä, Latviassa ja Ruotsissa. Kaskipuulla puuseppäosaaminen on arvossaan ja se on tunnettu korkealaatuisten ulko- ja parvekeovien ja ikkunoiden valmistuksesta. Kaskipuulla tuotannossa arvostetaan kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin.

Työntekijänä olet töihin tarttuva sekä pidät uuden oppimisesta. Olet oma-aloitteinen ja kannat vastuusi omasta työstäsi. Tykkäät tehdä huolellista työtä ja nautit oman työsi jäljestä. Aikaisempi kokemus tehdastyöstä on eduksi, mutta ei välttämätön.

Työ on seisomatyötä ikkuna - ja ovituotannon eri vaiheissa. Työtehtävät ovat nopeasti omaksuttavissa, kun sinulla on hyvä asenne. Työaika on klo 6-22 välillä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Haastattelemme jo hakuajalla, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa