Rakennusapumies

Hakuaika:
05.10.2018 mennessä
Sijainti:
Keski-Suomi, Jyväskylä
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen kokoaikainen

Etsimme Jyväskylän seudulle

RAKENNUSAPUMIEHIÄ

Eri mittaisiin työsuhteisiin rakennusalan avustaviin tehtäviin. Alan koulutus ei ole välttämätön, mutta se on eduksi. Työtehtävät valikoituvat osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Tärkeintä on - reipas asenne - hyvä fyysinen kunto ja - valmius tarttua hommaan kuin hommaan.

Vaatimuksena on myös tehtävän hoitamisen kannalta riittävä suomen kielen taito. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.30. Pärjäät hyvin porukassa ja omistat voimassaolevan työturvallisuuskortin. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella arkisin puhelimitse kello 08:00-16:00. Olli-Matti Niskanen puh 040 674 9590, olli-matti.niskanen(a)sol.fi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa