Betonielementtityöntekijä

Hakuaika:
30.09.2018 mennessä
Sijainti:
Keski-Suomi, Jyväskylä
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen kokoaikainen

BETONIELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ

Betonielementtien valmistukseen. Työtehtäviin kuuluvat tuotannon erilaiset tehtävät: muottityö, raudoitus, betonointi sekä jälkityöt. Alan koulutus ei ole välttämätön, mutta toivomme hakijalta betoniteollisuuden tai rakennusalan aiempaa kokemusta.

Hakijoilta toivomme: - alan koulutusta / kokemusta vastaavanlaisesta työstä tai rakennusalan työkokemusta - nopeaa oppimiskykyä ja intoa oppia uutta - hyvää asennetta työn tekoon - hyvää fyysistä kuntoa - kykyä tehdä tiimityötä - sujuvaa suomen kielen taitoa - oma-aloitteisuutta

Täytä hakemus mahdollisimman pian! Haastattelemme jo hakuajalla!

Lisätietoja asiasta voi tiedustella arkisin klo 9-15 Olli-Matti Niskanen puh 040 674 9590.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa