Postinjakaja

Hakuaika:
30.09.2018 mennessä
Sijainti:
Kanta-Häme, Hämeenlinna
Työsuhteen laatu:
Määräaikainen osa-aikainen

Etsimme asiakkaallemme Hämeenlinnaan

POSTINJAKAJAA

vauhdikkaaseen, vaihtelevaan ja itsenäiseen työhön. Toivomme sinulta hyvää asennetta ja paineensietokykyä. Lisäksi sinulla tulisi olla valmius liikkuvaan, ajoittan myös fyysiseen ulkotyöhön. Omaa autoa et kuitenkaan välttämättä tarvitse, mikäli pääset muutoin kulkemaan työntekopaikalle.

Ensisijaisesti etsimme B-ajokortillisia postinjakajia, jotka voivat työskennellä vähintään neljänä päivänä viikossa. Tiistait ovat yleensä vapaapäiviä, mutta toisaalta muut työpäivät voivat venyä hieman normaalia pidemmiksi. Täten toivomme, että olet työaikojen suhteen hyvin joustava!

Mikäli olet kuitenkin kiinnostunut enemmän polkupyöräpiiristä tai esityöstä, voit tietenkin jättää hakemuksesi. Näissä tehtävissä työ on kuitenkin enemmän keikkaluontoista.

Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisen kanssa!

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa