Palveluvastaava kerrossiivoukseen

Hakuaika:
15.08.2018 mennessä
Sijainti:
Etelä-Karjala, Lappeenranta
Työsuhteen laatu:
Vakituinen kokoaikainen

Haemme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä kerroshoitajia Lappeenrantaan.

Tehtävä on vakituinen ja osa- tai kokoaikainen ( 20-37,5h/vko). Työvuorot sijoittuvat maanantain ja sunnuntain välille, työvuorolistan mukaisesti. Tehtävä sisältää kerroshoidon töitä sekä muut hotellikohteen siivoustyöt.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivous- tai kerrostyöstä, mutta saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, asenteesi ratkaisee. Teemme paljon yhteistyötä hotellin henkilökunnan sekä asiakkaiden kanssa, ja työkielenä on englanti ja suomi, muut kielet katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Ole nopea, koska palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Emme ota sähköpostihakemuksia vastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Satu Niinijärvi-Kaksonen, satu.niinijarvi-kaksonen(at)sol.fi. Jatkosta ilmoitamme joko sähköpostitse tai puhelimitse.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

« Takaisin


Hae työpaikkaa

Työhakemuslomakkeen tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriin. Yksityisyyden suojaamiseksi laki edellyttää ilmoittamaan tällaisen rekisterin olemassaolosta ja käyttötarkoituksesta. Nämä asiat selviävät rekisteriselosteesta. Kehotamme sinua tutustumaan aineistoon oheisen linkin avulla. 

Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti.

Hae tätä työpaikkaa