Keltaiset pantterit liikkeelle

SOLissa on työpaikkoja tarjolla eläkeiän jälkeenkin. SOL Henkilöstöpalveluiden kautta on mahdollista työllistyä  erinäisiin asiakasyrityksemme tarjoamiin työpaikkoihin. Kiinteistö-, siivous- ja toimitilapalveluissa kaipaamme osa-aikaisia työntekijöitä erinäisiin tehtäviin. Ota yhteyttä ja hae töihin >>

Eläkkeelläkin voi tehdä töitä, mutta menekkö nouseva palkka veroihin? Marginaaliverot ovat korkeita, mutta palkkatöitä tekevä eläkeläinen saa helpotusta sekä eäke- ja  palkkatuloihin suunnatuista vähennyksistä. Eläkkeen saaminen ei ole este työnteolle ja lisäansioille. Tutustu Taloustaito -lehden tekemiin laskelmiin tästä. Lehdessä hyviä esimerkkejä miten palkkatulot vaikuttavat verotuloihin.

Verottajan laskurisivuilla voit laskea oman veroprosenttisi. Laskuriin pääsee tästä.

Keltaiset pantterit -hanke

TEKES myönsi tammikuun lopussa rahoituksen SOL Henkilöstöpalveluiden Keltaiset Pantterit -hankkeelle, jonka tavoitteena on edistää uudenlaisten työelämäinnovaatioiden syntyä ja liiketoimintaa. Tavoitteena on tukea työurien jatkumista hakemalla työntekijä- ja kysyntälähtöisiä ratkaisumalleja. Projekti kestää maaliskuun loppuun 2015 ja kuuluu Tekesin Liideri – Liiketoimintaa, tuottavuutta ja työniloa 2012-2018 –ohjelmaan.

Työntekijällä itsellään on valtavasti osaamista siitä, miten työn voi parhaiten eri elämäntilanteissa sovittaa osaksi tasapainoista elämää. SOLissa onkin mahdollista tehdä työtä oman elämäntilanteensa mukaan iästä riippumatta. Tarjoamme tunti- ja osaikatyötä ja tarvittaessa työvuorot on myös mahdollista sovittaa oman päivärytmin mukaan.

Keltaiset pantterit - hankkeessa olennaisinta on innovoida yhdessä henkilöstön ja yritysten kanssa. Hankkeeseen ovat osallistuneet SOLin seniori työntekijät, asiakasyrityksiä kuten HOK-Elanto, terveydenhuollon edustajia sekä palvelualojen ammattiliitto PAM. Yhteisissä työpajoissa kerätään talteen työelämä tarinoita ja käytetään luovia innovoinnin menetelmiä. Senioreilla on valtavasti osaamista, jota haluamme jakaa muiden käyttöön. Tarinoiden ja työntekijöiden kokemusten kautta saamme oivallista tietoa työelämän pelisääntöjen kehittämiseen.

Panttereiden tarinoita pääset lukemaan tästä >>

Lue lisää keltaisista pantteriesta asiakaslehdestämme >>