Sosiaaliala

Rekrytoimme työntekijöitä ympäri Suomea sosiaalialan tehtäviin. Rekrytoimamme palveluosaajat toimivat pääsääntöisesti henkilökohtaisen avustajan ja lastenhoitajan tehtävissä, mutta mm. lähi- ja sairaanhoitajat voivat myös työskennellä kauttamme. Sosiaalialalla työskentelee kauttamme kokoaikaisia työntekijöitä sekä lisätunteja kerääviä osa-aikatyöntekijöitä.

Kotimaisena ja vakavaraisena yhtiönä SOL Henkilöstöpalvelut huolehtii yhteiskunnallisista velvollisuuksistaan kaikilla osa-alueilla. Henkilökuntamme on koulutettu sosiaalialan rekrytointiin liittyvien velvollisuuksien hoitamiseen.

SOL sosiaalipalvelutuottajana

Toimimme palveluntuottajana jo monessa kaupungissa ja tavoitteena on ulottaa palveluverkkomme kaikkiin toimipisteisiimme ja niitä lähellä oleviin kuntiin.

Tällä hetkellä asiakkaanamme on mm. noin 150 henkilökohtaisen avun tarvitsijaa, joita avustaa yli 200 henkilökohtaista avustajaa. Olemme saaneet kiitettävää palautetta työstämme. Myös vanhukset, lapsiperheet ja monenlaiset sosiaalista tukea tarvitsevat ryhmät saavat vastaisuudessa nauttia Suomen iloisimmista palveluista.

Vaivatonta asiointia Helsingin kaupungin sosiaaliviraston kanssa

– Helsingin kaupungin sosiaaliviraston kanssa on tehty yhteistyötä jo useita vuosia, SOL Henkilöstöpalveluiden Etelä-Suomen aluejohtaja Henna Haapanen kertoo. Vammaispalvelulaki antaa oikeuden käyttää henkilökohtaista avustajaa ja aikaisemmin avustettava joutui yleensä itse ottamaan työnantajan roolin.
– Nyt avustajan voi saada ostopalveluna palveluntuottajalta ja samalla välttyy rekrytoinnilta ja palkkaamiseen liittyvältä paperisodalta. Haapanen toteaa, että SOL Henkilöstöpalveluille avustajien välittäminen sopii mainiosti.
– Meillä on työntekijärekistereissämme jo valmiiksi hyvän palveluasenteen omaavia henkilöitä, joista voimme etsiä sopivat ehdokkaat avustettavalle. Ja koska avustajan työ on hyvin henkilökohtaista, yleensä yksi ja sama työntekijä hoitaa avustettavaa. Toisinaan tulee kuitenkin tilanteita, jolloin laajoista resursseistamme on suurta hyötyä avustettavalle, esimerkiksi, jos oma avustaja sairastuu, voimme järjestää sijaisen hänen tilalleen.

Nauretaan samoille asioille

Else Gamst-Nielsen vaihtoi alaa ryhtyessään henkilökohtaiseksi avustajaksi ja on ratkaisuun tyytyväinen

Rekrytointi tehdään huolella

tarkka laadunvalvonta tuo tulosta myös asiakkaille.

Eiran tarina

Työuran uudet tuulet!