Sosiaali- ja terveysala

Toimimme palveluntuottajana jo monessa kaupungissa ja tavoitteena on ulottaa palveluverkkomme kaikkiin toimipisteisiimme ja niitä lähellä oleviin kuntiin.

Tällä hetkellä asiakkaanamme on mm. lähes 100 henkilökohtaisen avun tarvitsijaa, joita avustaa yli 100 henkilökohtaista avustajaa. Olemme saaneet kiitettävää palautetta työstämme. Myös vanhukset, lapsiperheet ja monenlaiset sosiaalista tukea tarvitsevat ryhmät saavat vastaisuudessa nauttia Suomen iloisimmista palveluista.

Vaivatonta asiointia Helsingin kaupungin sosiaaliviraston kanssa

– Helsingin kaupungin sosiaaliviraston kanssa on tehty yhteistyötä jo useita vuosia, SOL henkilöstöpalveluiden palvelupäällikkö Minna Savallampi kertoo.Vammaispalvelulaki antaa oikeuden käyttää henkilökohtaista avustajaa ja aikaisemmin avustettava joutui yleensä itse ottamaan työnantajan roolin.
– Nyt avustajan voi saada ostopalveluna palveluntuottajalta ja samalla välttyy rekrytoinnilta ja palkkaamiseen liittyvältä paperisodalta. Savallampi toteaa, että SOLin Henkilöstöpalveluille avustajien välittäminen sopii mainiosti.
– Meillä on työntekijärekistereissämme jo valmiiksi hyvän palveluasenteen omaavia henkilöitä, joista voimme etsiä sopivat ehdokkaat avustettavalle. Ja koska avustajan työ on hyvin henkilökohtaista yleensä yksi ja sama työntekijä hoitaa avustettavaa. Toisinaan tulee kuitenkin tilanteita, että laajoista resusseistamme on suurta hyötyä avustettavalle, esimerkiksi, jos oma avustaja sairastuu, voimme järjestää sijaisen hänen tilalleen.

SOL välittää henkilökohtaisia avustajia tällä hetkellä pääkaupunkiseudun lisäksi Kuusamossa.

Logistiikka palveluita

Joustavasti ja ketterästi

Rekrytointi tehdään huolella

tarkka laadunvalvonta tuo tulosta myös asiakkaille.