Turvallisuuspalveluita ja hymyileviä asiakaskontakteja

SOL Turvallisuuspalvelut ei ole jämähtänyt paikalleen vartiointi- ja valvontatoiminnan perinteisiin lähtökohtiin. Lähestymistapaamme on tarjota mahdollisimman kattava paketti asiakkaan koko turvallisuuspalveluiden toteuttamiseen. Tähän kuuluu eteneminen arjen asiakaspalvelutilanteista koko matka yrityksen turvallisuuden hälytys- ja etävalvontajärjestelmien hallinnointiin.

– Voimme tuottaa valtakunnallisesti kaikki asiakkaiden tarvitsemat turvallisuuspalvelut aulapalveluista kaukovalvontaan. Lisäksi konsultointi- ja asiantuntijapalvelumme avustavat asiakasyrityksiämme turvallisuustyön ja -strategian suunnittelussa ja toteuttamisessa, SOLin palvelujohtaja Lauri Leppä kertoo.

Vartiointitekniikka kehittyy nopeasti, ja ala elää muutenkin jatkuvassa muutoksessa.

Palvelujohtajamme ovat turvallisuusalan ammattilaisia

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto on turvallisuusalan esimiestutkinto ja koulutukseen on käynyt 22 palvelujohtajaa ja -päällikköä eri puolilta Suomea. Koulutuksen myötä SOL on lisännyt turvallisuussektorin ammattipätevyyden omaavia palveluasiantuntijoita. 

– Kehitämme koko ajan uusia toi­mintamalleja ja tekniikoita. Palvelun jalostaminen lähtee usein liikkeelle asiakasyritystemme yksilöllisistä tar­peista, joita kuuntelemme tarkkaan. Perinteisen piirivartioinnin voi esimerkiksi korvata kameravalvonnalla, palvelujohtaja Lauri Leppä kertoo.

– Strategiamme mukaisesti panostamme yrityksille tarjottaviin turvallisuuspalveluihin. Suoritettu Tveat tutkinto tukee palveluratkaisuamme ja antaa johdollemme myös valmiudet kehittää asiakasorganisaatioiden turvallisuusnäkökohtia. Turvallisuusjohtaminen on järkevää ja systemaattista riskien ennakointia, joka parantaa organisaation ja työympäristön turvallisuutta monin tavoin, Joronen toteaa.

Oppisopimuksena toteutetun koulutuksen osa-alueina olivat muun muassa turvallisuussuunnittelu, alaan liittyvä lainsäädäntö, vartioimisliiketoiminnan ja vartiointityön perusteet, turvallisuusjohtaminen ja turvallisuustekniikka. Tutkinnon suorittajat osoittivat ammattitaitonsa tutkintosuorituksilla käytännön työtehtävissä omissa asiakasyrityksissään.

Lue lisää tutkinnosta >>

SOL turvaa Helenin energiantuotantoa

SOL on tuottanut jo vuoden ajan turvallisuuspalveluja Helenille (aiemmin Helsingin Energia) kolmessa voimalaitoksessa; Salmisaaressa, Vuosaaressa ja Hanasaaressa. – Olen hyvin positiivisesti yllättynyt, kuinka hyvin SOL on ottanut vartiointitoiminnan haltuunsa heti alusta asti, Helenin turvallisuusasiantuntija Mika Jokela sanoo. – Voimalaitoksissa on jatkuvasti käynnissä rakennusurakoita ja meillä käy paljon ulkopuolista työvoimaa, joten yhteistyön sujuvuus voimalaitoshenkilökunnan ja ulkopuolisten henkilöiden kanssa on tärkeää. Lue koko tarina >>

– Olemme tehneet SOLin esimiestason kanssa oikein hyvää yhteistyötä, Helenin turvallisuusasiantuntija Mika Jokela (vas.) sanoo. SOLin palveluesimies Jari Ojala vastaa kohteesta.

Etähallintakeskuksesta turvallisuutta AGAn työntekijöille

Kaasuyhtiö AGA operoi kaikenlaisten kaasujen kanssa. SOLin Etähallintakeskuksen kamerat tarkkailevat tilannetta esimerkiksi AGAn Riihimäen ja Oulun laitoksilla, joissa ajo- ja henkilöportit avataan ja suljetaan ja vierailijat tunnistetaan Hämeenlinnasta. Lue koko juttu >>

– SOLin ja AGAn yhteistyö ulottuu myös prosessien ja laitteiden valvontaan, Riihimäen laitosta osaltaan johtava site manager Olli Haapanen kertoo.

Lue lisää Hälytys- ja palvelukeskuksestamme

Hälytyskeskus on palvelun sydän

Lue lisää millainen on tehokas Hälytyskeskus

AGA:lla työntekijöiden

turvallisuutta valvotaan 24/7