SOL mittaa vuosittain henkilöstön työtyytyväisyyttä ja työhyvinvointia Ilopuntari-kyselyllä.

11.11.2016 / Taija Paavola

–Tämän vuoden tuloksiin voimme olla suurelta osin tyytyväisiä. Kun mittauksessa korkein arvosana on viisi, niin toimihenkilöiden osalta keskiarvo oli 4,2 ja palveluvastaavien osalta keskiarvo 3,9. Myös vastausprosentti oli noussut edellisistä vuosista, SOLin henkilöstöjohtaja Timo Sairanen sanoo.

Ilopuntari-kyselyn tuloksia esimiehet käyttävät toiminnan kehittämiseen yhdessä työntekijöiden kanssa.

–Olemme toteuttaneet useita työhyvinvointiin liittyviä hankkeita viime vuosina.Ilopuntari on osa meidän SOL Life -ohjelmaamme, jolla pyritään monin tavoin kehittämään työhyvinvointia. 

–Esimiehillä on tärkeä rooli työpaikan työhyvinvoinnin edistäjänä ja SOL Life auttaa esimiehiä heidän työssään ja tavoitteenamme on, että jokainen SOLilainen viihtyy työssään ja tukea tarvitessaan saa sitä nopeasti.

Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa

FB Twitter LinkedIn

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Kommentit

Heidi

Heidi J.


Työskentelen toista vuotta SOLissa henkilöstöasioiden palvelupäällikkönä ja olen unelmaduunissani! SOLissa pääsen toteuttamaan omia työarvojani ja kehittymään ammatillisesti monipuolisten työtehtävien parissa. Uskon positiivisuuden voimaan ja liikkeellä pysymiseen. Kokeilut ja erilaiset toimintamallit pitävät työintoa yllä ja sytyttävät tunteet työntekoa kohtaan.