Asenne ja ammattitaito ratkaisee

04.11.2016 / Taija Paavola

Asenne ratkaisee, on klisee. Mutta tottahan se on, tekevälle on aina töitä tarjolla!

SOL Henkilöstöpalveluissa työskentelevä Markku on viihtynyt pestissä kuin pestissä. Tarina työsuojeluvaltuutetun Markun urasta ja hieman erikoisemmasta työmatkasta.

 Markku aloitti työskentelyn jo vuonna 2009 rakennusapumiehenä. Seitsemän vuoden aikana hän on ehtinyt tekemään monenlaista työtä mm. muutto-, varasto-, rakennus- ja puualalla.

- Olen viihtynyt hyvin ja asiat ovat toimineet. Kun on kerran työtä tullut, niin olen aina lähtenyt hommiin. Mikäs siinä työtä tehdässä. Paria viikkoa pidempään en ole ollut työttömänä toisen työtehtävän jälkeen, kertoo Markku.

 Kysyimme Markulta hauskimpia muistoja SOLin työuraltaan.

- Kerran pidemmällä työmatkalla auto hajosi ja jäljellä oli vajaat 100km. Hinauskuski saapui ja kysyin lähintä autoliikettä. Harvemminpa sitä tulee työmatkalla autoja osteltua, mutta enpä myöhästynyt kymmentä minuuttia enempää! Tässä yksi arjen sankareistamme! Hienoa, kun saamme työllistää ammattitaitoisia ja loistavan asenteen omaavia henkilöitä.

Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa

FB Twitter LinkedIn

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Kommentit

Heidi

Heidi J.


Työskentelen toista vuotta SOLissa henkilöstöasioiden palvelupäällikkönä ja olen unelmaduunissani! SOLissa pääsen toteuttamaan omia työarvojani ja kehittymään ammatillisesti monipuolisten työtehtävien parissa. Uskon positiivisuuden voimaan ja liikkeellä pysymiseen. Kokeilut ja erilaiset toimintamallit pitävät työintoa yllä ja sytyttävät tunteet työntekoa kohtaan.