Rakennetaan yhdessä uusi turvallisempi tulevaisuus

Aurinkoisen kesän jälkeen olemme palaamassa pikkuhiljaa uuteen normaaliin. Päällimmäisenä huolena pandemiakriisissä on ollut asiakkaidemme, henkilöstömme ja yhteistyökumppaneidemme terveys, hyvinvointi ja toiminnan jatkuvuus. Olemme onnellisessa asemassa tehdessämme merkityksellistä työtä yhdessä teidän kanssanne. Puhtaudella ja hygieenisyydellä on nyt entistä suurempi rooli rakentaessamme uusia turvallisempia toimintamalleja.

Pandemia koettelee edelleen ja haluamme varmistaa kanssanne sujuvan ja turvallisen liiketoimintanne jatkumisen. Ota yhteyttä, selvitämme ja laadimme tarvittavat toimenpiteet kaikissa toimitiloissanne, jotta paluu uuteen arkeen on teille mahdollisimman turvallista.

Infektioaikoina ja epidemiatilanteissa kosketuspintojen tehostettu pyyhintä on avainasemassa. Kartoitamme kanssanne kohteenne kriittiset pinnat ja laadimme tarvittavat siivoustaajuudet. Epäilyissä tai todetuissa tartuntatilanteissa huolehdimme tilojen desinfioinnista.

Kiinteistöpalveluidemme avulla varmistatte tilojen oikeanlaisen ja riittävän ilmanvaihdon sekä sisäilman laadun jatkuvaa mittaustietoa hyödyntäen.

Mika Martola Asiakaskokemuksen johtaja SOL Palveluissa