Keitä meillä työskentelee?

Meillä työskentelee kaikenlaisia osaajia ja töitä löytyy erilaisiin elämäntilanteisiin sovitettavaksi. Lue lisää, keitä meillä työskentelee

Nuoret

Palveluosaajiemme joukosta lähes kaikki ovat täysi-ikäisiä, mutta voimme työllistää myös alaikäisiä erilaisiin avustaviin tehtäviin, mikäli asiakkaallamme on tarjota alaikäiselle soveltuvin ehdoin töitä. Työelämän aloittaminen esimerkiksi henkilöstövuokrauksen kautta on hyvä vaihtoehto nuorelle, joka etsii vielä omaa alaansa. Nuori voi saada työkokemusta monista eri paikoista ja näin ollen päätyy varmemmin opiskelemaan alaa, jolla viihtyy. Moni viettää välivuotta opiskelupaikkojen välillä ja henkilöstövuokrauksen kautta voi saada töitä jopa juuri siltä alalta, jolle haluaa opiskelemaan.

Opiskelijat

Henkilöstövuokraus on hyvä vaihtoehto opiskelijalle, joka haluaa ilta- ja viikonlopputöitä sekä tekemistä päiville, jolloin ei ole koulua. Työvuoroja saa valita omien aikataulujen mukaan. Usein kesätyöntekijät jäävät keikkatyöntekijöiksi syksyllä. Esimerkiksi logistiikka-alalla työskentelee paljon keikkatyöntekijöitä erilaisissa varastoalan tehtävissä. Katso Henkilöstöpalveluiden työpaikat

Lisätunteja tarvitsevat

Mikäli omaan elämäntilanteeseen ei sovi kokoaikainen työ, meidän kauttamme voi tehdä oman aikataulun mukaan työvuoroja. Voimme tarjota lisätunteja kokeneillekin tekijöille. Jos työtunteja ei kerry omassa työpaikassa tarpeeksi, voi liittyä meidän kirjoillemme ja saada ilmoituksia oman alan tehtävistä. Useimmiten työskennellään yhdessä ja samassa kohteessa.

Ammattilaiset

Suurin osa palveluosaajistamme toimii määräaikaisessa työsuhteessa ja työskentelee säännöllisesti samassa työpaikassa. Asiakkaamme hakevat ammattitaitoisia tekijöitä kaikille aloille. Töitä tehdään siinä missä asiakasyrityksen omatkin työntekijät eikä heistä erota mikään muu kuin palkanmaksaja. Moni palveluosaajamme siirtyy asiakkaan omille kirjoille ja tällöin molemmat ovat jo varmoja sitoutumisesta – koeajan purkamiset jäävät kokonaan pois.

Toimihenkilöt

Työllistämme jatkuvasti myös toimihenkilötasolle tekijöitä. Toimihenkilöt voivat työskennellä määräaikaisuuksien lisäksi toistaiseksi voimassaolevassa työsuhteessa kauttamme. Palkanmaksuun ja työsuhteeseen liittyvät asiat hoidetaan samoilla ehdoilla kuin asiakkaan omien työntekijöiden kanssa. Toimihenkilöt usein siirtyvät jossain vaiheessa asiakkaan omille kirjoille.

Keltaiset pantterit

Olemme rekrytoineet myös eläkeikäisiä erilaisiin työtehtäviin. Keltaiset pantterit –hankkeen tavoitteena on edistää uudenlaisten työelämäinnovaatioiden syntyä ja liiketoimintaa. Tarkoituksena on tukea työurien jatkumista hakemalla työntekijä- ja kysyntälähtöisiä ratkaisumalleja. Työtunteja voi tehdä juuri sen verran kuin itselle sopii parhaiten.

Käytännössä ihan kuka vain voi työskennellä kauttamme – ei ole väliä minkä ikäinen on, millä alalla toimii ja kuinka kokenut tekijä on. Tehtävämme on etsiä asiakkaidemme tarpeiden mukaan työntekijöitä, mutta myös hakea hyville työnhakijoillemme sopivaa työpaikkaa. Jokaisen työnhakijan kanssa toimitaan hänelle parhaiten sopivalla tavalla.

Heidi T. Olen koulutukseltani kasvatuspsykologi (KM) ja suuntautunut henkilöstöalalle. Olen toiminut vuodesta 2011 lähtien Oulun toimistolla henkilöstöneuvottelijana. Aiheita, jotka herättävät mielenkiintoni, ovat mm. rekrytointi, työntekijäkokemus, työyhteisöt ja työhyvinvointi.