Etusivu  /  Blogi  /  Blogikirjoitus

Takaisin kotiseudulle

09.12.2016 / Taija Paavola

Tuure on kiertänyt jo jonkin aikaa työn perässä ympäri Suomea ja nähnyt monia erilaisia työpaikkoja. Ravintola-alan lisäksi hänelle on kertynyt työkokemusta mm. kaupanalalta ja lentokentiltä. Tuure kertoo tehneensä aina paljon töitä ja on viime aikoina joutunut opettelemaan jopa kieltäytymään töistä. Nyt hän päätti, että työn perässä juokseminen saa riittää ja alkoi katsella työpaikkoja kotikonnuiltaan Kuusamon alueelta. Työt kotipaikkakunnalla tuntuu nyt hyvältä, varsinkin kun saa taas osallistua kaikkiin perhetapahtumiin ja viettää joulua läheisten kanssa.

Tuure kertoo yllättyneensä siitä, että SOLilla oli tarjota ravintola-alan työtä. Hän jätti heti netin kautta työhakemuksensa ennen työreissuun lähtöä ja sai nopeasti puhelinsoiton takaisin. Työhaastattelusta osa käytiin puhelinhaastatteluna ja reissun jälkeen hän kävi juttelemassa kasvotusten toimistolla. Työnteko henkilöstövuokrauksen kautta on Tuurelle tuttua ja hän on pitänyt siitä, että hänelle etsitään työtä hänen puolestaan.

Tuure työllistyi SOL Henkilöstöpalveluiden kautta ravintola-alalle ja tekee keikkaluontoista työtä. Hänelle vaihteleva työrytmi sopii hyvin, jottei työnteko ole samanlaista viikosta toiseen. Sellaisina päivinä, jolloin työvuoroja ei ole, Tuure tarttuu kolan tai kirveen varteen ja puuhailee mökillään. Työssään hän saa monipuolisia tehtäviä, sillä turistisesonki tuo pohjoiseen erilaisia asiakasryhmiä. Ravintola-alalla alkaa nyt todella vilkastua, joten vapaata viikonloppua ei ole hetkeen tiedossa. Tämä ei Tuurea haittaa – työnteko on hänen mielestä mukavaa!

 

Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa

FB Twitter LinkedIn

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Kommentit