Etusivu  /  Blogi  /  Blogikirjoitus

Se lempivaate - Lempimekko

08.01.2016 / Kristiina K.

Hankin tämän R/H:n Mickey square dressin muutama vuosi sitten, en edes oikeastaan muista koska, mutta siitä tuli heti lempivaatteeni. Mekko on valikoitunut päälleni sekä arkisiin toimistopäiviin että hauskoihin pippaloihin. Paljosta käytöstä ja pesuista huolimatta se on kuitenkin säilynyt hyvänä. Uskon että mekko kulkee matkassani vielä pitkän aikaa!

Villasukat

Viileisiin päiviin, kylmiin iltoihin ja hyytäviin öihin. Tai ihan muuten vaan. Villasukat. Lämpimät. Pehmeät. Ihanat. Lisälämpöä tuo tietysti se, että sukat on kudottu juuri minulle eikä kenellekään muulle. Ne ovat minun salamasukkani. Ne kulkevat mukana reissussa, ne laitetaan jalkaan kotona, kun lattia alkaa tuntua viileältä. Ne ovat niin paksut, etteivät oikein mahdu kengän sisään joten ovat saaneet kunnian olla viralliset sisäsukat.


Luottotunika

Tunika joka ei koskaan jätä kylmäksi! Kun ei keksi mitään päälle pantavaa, tunika pelastaa! Olen viettänyt tunika ylläni parasta aikaa töissä, baarissa, kekkereillä ja juhlissa. Silkkinen Marimekon tunika on matkannut kanssani jo 10 vuotta. Kiitokset siitä Hämeenlinnan SOL Pesulaan, joka hemmotellut ja pitänyt siitä hyvää huolta

Osallistu facebook kilpailuumme osoitteessa: facebook.com/solpalvelut

Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa

FB Twitter LinkedIn

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Kommentit

Kristiina

Kristiina K.


Hakee kiipeilyllä jännitystä elämäänsä ja pyrkii rahoittamaan sen työnteolla. Vähäisen muun vapaa-ajan hössöttelee hauvalle.