Etusivu  /  Blogi  /  Blogikirjoitus

Jokaiseen kohtaamiseen satsataan

03.05.2017 / Niilo Kemppe

Rekrytointi tehdään huolella ja tarkka laadunvalvonta tuo tulosta myös asiakkaille. Rekrytoinnissa palvelun laatu on yksi kilpailuvaltti. Henkilöstöhallinto digitalisoituu, mutta tässä busineksessa ihminen ihmiselle on edelleen korvaamaton. Henkilöstöalan ammattilaisemme haastattelevat jokaisen asiakkaan ja työnhakijan henkilökohtaisesti. Tiedän heidän panostavan jokaiseen asiakkaaseen ja kohtaamiseen. Etsimme joukkoomme ihmisiä, jotka suhtautuvat työhönsä aurinkoisesti ja kantavat vastuun asioiden hoitumisesta.

Asiakasyrityksen rekrytoinnin tarpeen selvittäminen on ensimmäinen polku prosessissamme. Kartoitamme millaista osaamista ja ominaisuuksia työntekijällä pitäisi olla. Eri tehtäviin tarvitaan erilaisia tekijöitä. Toimialan sisällä eri yrityksillä toivomukset vaihtelevat ja nämä sisäiset kilpailutekijät huomioimme tarkasti.

Työntekijöiden haastattelussa kartoitetaan hakijan osaamista sekä rakennetaan kuva siitä, minkälainen työntekijä on ja millaista työtä hän hakee. Haastattelukierroksia voi olla useampia aina tehtäväkohtaisesti. Rekrytoijamme arvioivat työhakemuksen ja haastattelun pohjalta millainen työntekijä on ja millaisiin työpaikkoihin hän soveltuu. Myös taustatekijöillä on ratkaiseva rooli. Näin olemme hyvin kartalla kaipaako työntekijä tuntitöitä opiskelujen oheen vai onko hän hakemassa kokoaikaista työtä.

Palvelun laadun kehittäminen on jatkuvaa

Tarkastelemme prosessin laadukkuutta joka askeleella eikä se pääty henkilön valintaan.

Kun palveluosaaja on ollut muutaman päivän töissä uudessa käyttäjäyrityksessä, henkilökuntamme soittaa sekä työnantajalle että työntekijälle. Varmistamme, että hommat ovat lähteneet hyvin käyntiin ja kaikki ovat tyytyväisiä.

Töiden jatkuessa teemme asiakastyytyväisyyskäynnin, jolla arvioidaan kulunutta työjaksoa.

Mittari on yhdestä viiteen, ja siinä ykkönen vastaa itkua ja viitonen naurua. Pyrkimys on saada mahdollisimman iloinen naama mittarin symboliksi.

– Tapaamisten pohjalta annamme myös palveluosaajalle palautetta. Tässä meillä välineenä on laatupassi, jossa on mittarina samat itku- ja hymynaamat kuin asiakastyytyväisyysarviossa. Kun työntekijä on kerännyt tietyn määrän nauravia naamoja passiinsa, hän saa tavarapalkinnon.

Pyydämme myös kaikilta hakijoilta palautetta siitä, miten rekrytointi sujui ja positiivista palautetta on tullut paljon. Monet tulevatkin nykyään hakemaan meiltä töitä sen jälkeen, kun joku tuttava on suositellut meitä.

Korkea toimitusvarmuus

Laajan henkilöstöpoolin ja digitalisoidun rekrytointijärjestelmän avulla oikea henkilö löydetään nopeastikin. Jokaisella asiakkaalla on oma nimetty yhteyshenkilö, joka tuntee hyvin asiakkaan kulloisenkin tarpeen ja busineksen sekä olemassa olevan henkilöstön soveltuvuuden. Järjestelmämme on hyvänä tukena ja auttaa liittämään työnhakijan oikeisiin työtehtäviin.

Palvelu on tarjottavissa vuorokauden kaikkina kellonaikoina, silloinkin kun yhteyshenkilömme ei ole tavoitettavissa. Asiakaspalvelukeskus palvelee Flexon asiakkaita 24/7. Näin oikea ja soveltuva henkilö löydetään nopeasti kellon ajasta riippumatta.

Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa

FB Twitter LinkedIn

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Kommentit

Niilo

Niilo Kemppe

Niilo Kemppe on SOL Henkilöstöpalveluiden toimitusjohtaja