Etusivu  /  Blogi  /  Blogikirjoitus

Kesätyövinkkejä!

19.03.2018 / Heidi T.

Jippii, kesä on pian täällä! Kesätöiden haku on vauhdikkaasti käynnissä ja ensimmäiset ovat jo lähettäneet hakemuksensa. Vielä ehtii vallan mainiosti hakuihin mukaan, sillä me ainakin rekrytoimme kesätyöntekijöitä vielä kesällä! Luehan alta vinkkejä kuinka napata kesäksi huippu työ.

Siirry blogiin


Ammattitutkintojen uudistus pähkinänkuoressa

12.03.2018 / Merja O.

Ammatillinen koulutus uudistui tämän vuoden alussa. Paineita reformiin on tullut useasta suunnasta: työelämä muuttuu, opiskelijoiden tarpeet ovat yhä yksilöllisempiä, julkiset menot ovat suurennuslasin alla ja eriarvoisuuden riski kasvaa. Uudistus on suuri, ja sen myötä moni asia muuttuu. Tässä niistä kolme tärkeintä oman alamme opiskelijan näkövinkkelistä:

Siirry blogiin

  |  Kommentoi


SOL uuden ammatillisen koulutuksen ytimeen

15.02.2018 / Merja O.

Ammatillinen koulutus Suomessa elää historiallista muutosta. On hienoa, että oma organisaatiomme on saanut siinä näköalapaikan ja aktiivisen vaikuttajan roolin. Saimme puheenjohtajan paikan vastaperustetussa alamme työelämätoimikunnassa.

Siirry blogiin

  |  Kommentoi


Vanhojen tanssit

12.02.2018 / Jarkko H.

Ja pieni tarina siitä, miten puku säilyy hyvännäköisenä ja on myyntikuntoinen juhlien jälkeen

Siirry blogiin

  |  Kommentoi


Tekstiilit eivät ole lian ystäviä, ne tykkäävät toisistaan ihan yhtä paljon kuin hammas plakista. Ja muita viisauksia vaatehuollosta

12.02.2018 / Jarkko H.

Alkuvuosi pakkasilmoineen ja eteläisimmässä Suomessa todella vaihtelevine keleineen hyytävän kylmän, märän ja kostean välimaastossa, on tärkeää muistaa muutamia asioita.

Siirry blogiin

  |  Kommentoi