Ajankohtaista

Keskity olennaiseen

Nykyään elämä on kiireistä, maailma on täynnä erilaisia ärsykkeitä ja lukemattomia ajan käytön mahdollisuuksia. Vaihtoehtoja on paljon enemmän, kuin mitä on mahdollista valita. Tämä saattaa tuottaa monelle tarpeetonta stressiä ja ahdistusta. Meidän on yhä vaikeampi keskittyä olennaiseen ja olla aidosti läsnä hetkessä.

Solisti Pääkirjoitus

Laaturuokaa kuluttajan pöytään

SOL toimii Poutun tehtaalla osana laadunhallintaketjua. – Koulutuksella ja tiiviillä yhteistyöllä on saatu rajapinnat hyvin haltuun, Poutun tuotekehitys- ja laatuosaston esimies Kati Kaarlejärvi kertoo tyytyväisenä.

Solisti Siivouspalvelut

Monikulttuurisuus positiivisena voimavarana

SOL Palveluissa huomattava osuus työvoimasta koostuu henkilöistä, jotka eivät ole syntyneet Suomessa. Yhteiskunnassa ja työelämässä käydään keskustelua monikulttuurisuuden ongelmien ehkäisemiseksi ja ratkaisemiseksi. Lähtökohdan ei mielestäni tarvitse olla negatiivissävytteinen, vaan asiaa voisi pohtia myös positiivisena voimavarana.

Blogi

Tarjan tarina

Työskentelin 39 vuotta pankissa, jossa aloitin jo 16 -vuotiaana lähettityttönä. Olen niin onnellisessa asemassa, että kohdallani sovellettiin vanhaa eläkepäätöstä, jonka…

Panttereiden tarinat

Marjan tarina

Työurani käännekohtia ovat olleet alan vaihdokset. Ravintola-alalla työskentelin kaiken kaikkiaan 27 vuotta eri työnantajilla. Työtaipaleeni alussa tein loikkauksen turkisalalle, jossa…

Panttereiden tarinat