Ajankohtaista

Arvot kantavat meitä

SOL ei olisi noussut yksittäisestä siivousliikkeestä arvostetuksi monipalveluyritykseksi ilman käytännön arvojen antamaa tukevaa pohjaa. SOLin asiakastyytyväisyys ja henkilöstön tyytyväisyys ovat huippuluokkaa. Arvomme ovat aurinkoisen tyytyväinen asiakas, iloinen työntekeminen, luotettavuus, arkiluovuus ja yrittäjyys. Nämä arvot ovat olleet samat koko SOLin historian ajan.

Solisti Auringon alla

Hymyilevää vartiointia ja uusi pesula Goodmaniin

Hämeenlinnakeskus KOY solmi SOLin kanssa yhteistyösopimuksen Kauppakeskus Goodmanin vartiointipalveluista. Tavoitteena on tarjota lokakuussa avatun kauppakeskus Goodmanin asiakkaille ja henkilöstölle turvallinen ja miellyttävä tila, jossa asioida, oleskella sekä työskennellä.

Solisti Puhdasta asiaa

Boliden Harjavalta palkitsi SOLin

Boliden Harjavalta myönsi SOLille parhaan kumppaniyrityksen palkinnon syyskuussa. Palkitsemista perusteltiin muun muassa panostamisella työturvallisuuteen ja sen kehittämiseen, kustannustehokkaalla toiminnalla, tasalaatuisuudella ja joustavuudella, henkilöstön koulutukseen panostamisella, henkilöstön positiivisella palvelualttiudella sekä jatkuvalla toiminnan kehittämisellä ja uudistamisella.

Solisti Puhdasta asiaa

“Otan asiakkaasta kokonaisvastuun”

Palveluesimies Arttu Huittisen tie monipalvelujen esimieheksi on edennyt askel askeleelta. Liiketalouden tradenomiksi valmistunut Arttu aloitti vuonna 2010 SOLin yritysmyynnissä, mutta siirtyi pian vartijan töihin ja eteni palveluesimieheksi. Hieman myöhemmin Artusta tuli monipalvelujen esimies Helsingin alueelle.

Solisti Palveluratkaisut

Hektisiä hetkiä Humppilassa

Takuuelementillä paiskitaan töitä pääsääntöisesti kahdessa vuorossa. Elementtejä valmistava, kausiluonteisella alalla toimiva tehdas pyörii osittain SOLilaisin voimin. – Tämä järjestely toimii mainiosti, toimitusjohtaja Teemu Tuuli toteaa.

Solisti Henkilöstöpalvelut