SOLin valtakunnallinen monipalvelukeskus 24/7 aloittaa toiminnan

29.04.2015

Moniosaamisen sydän sykkii Hämeenlinnassa 24/7 Finanssialan keskusliiton hyväksymä SOLin valtakunnallinen hälytyskeskus muuttui monipuoliseksi, moderniksi palvelukeskukseksi, jonne siirtyy vaiheittain myös siivous-, kiinteistö-, toimitila- ja henkilöstöpalveluiden tukipalvelut.

– Hälytys- ja turvapalveluissa on aina ollut ympärivuorokautinen päivystys, mutta nyt meillä on valmius ja mahdollisuus saada tämä koskemaan kaikkia toimialojamme, SOL Palveluiden toimitusjohtaja Juhapekka Joronen kertoo.

– Asiakkaillemme muutos näkyy entistä parempana ja nopeampana toimintana, kun kaikkien eri palvelujen tukitoiminnot ovat aina saavutettavissa puhelinsoitolla, sähköpostilla tai esimerkiksi tuki-chatin avulla. Uusi keskitetty valtakunnallinen 24/7 palvelukeskus takaa myös sen, että asiakkaiden käyttöön saadaan kaikissa tilanteissa parhaat ja kustannustehokkaimmat resurssit.

– Ratkaisu mahdollistaa myös uusien palvelujen toimittamisen joustavasti. Olemme aito moniosaaja ja pystymme tarjoamaan kaiken tarvittavan asiakkaidemme käyttöön yhden luukun periaatteella.
– Lähiesimiehiltä vapautuu myös näin aikaa ja he voivat keskittyä omiin asiakaskohteisiinsa, kun palvelutilaukset hoidetaan keskitetysti.

Kehityksen kärjessä
Vartiointitekniikka kehittyy nopeasti.

– Kehitämme koko ajan uusia toimintamalleja ja tekniikoita. Palvelun jalostaminen lähtee usein liikkeelle asiakasyritystemme yksilöllisistä tarpeista, joita kuuntelemme tarkkaan. Esimerkiksi aulapalveluihin voi helposti yhdistää myös useita muita tehtäviä, Juhapekka Joronen kertoo.

Hälytyskeskuksen palvelut jakautuvat useaan eri osa-alueeseen, jotka osin limittyvät toisiinsa.
– Perinteinen hälytysten vastaanotto ja valvonta on sitä, että kun asiakkaalta tulee murto-, LVI- tai palohälytys tai vaikka vartijakutsu, toimitaan sovitusti eli ilmoitetaan asiakkaalle tai mennään itse paikalle.

Kameravalvontapalvelu mahdollistaa kaukanakin sijaitsevan alueen valvonnan Hämeenlinnassa istuvan päivystäjän toimesta.
– Meillä on asiakkaina muun muassa valtakunnallinen polttoainejakelija ja hissihuoltoyhtiöitä. Hoidamme myös teknistä isännöintiä.
– Etävalvonnan kehittyminen tarjoaa monenlaisia etuja asiakkaillemme, ja meillä on valmius palvella myös Suomen rajojen ulkopuolella sijaitsevia kohteita.

Hälytyskeskus toimii myös call centerinä, suorittaa kameravalvontaa, huolehtii kulunvalvonnasta ja turvaa kontrollisoitoilla yksintyöskentelyä.
SOL osallistuu aktiivisesti turvallisuusalan koulutuksen, toimintamallien ja säädösten kehittämiseen.
– Olemme mukana muun muassa Finnsecurity ry:n toiminnassa.

Uusi palvelukeskus sai nimekseen Aurinkovoimala
– Meistä löytyy uusiutuvaa, hymyilevää aurinkoenergiaa ja haluamme viedä sitä asiakkaidemme luo pilvisenäkin päivänä, Juhapekka Joronen toteaa.

Lisätietoja:
Juhapekka Joronen, toimitusjohtaja SOL Palvelut Oy puh. 040 073 3916, juhapekka.joronen@sol.fi
Arto Mäkinen, Aurinkovoimalan palvelupäällikkö, SOL Palvelut Oy, puh. 040 5137 358, arto.makinen@sol.fi

Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa

FB Twitter LinkedIn

« Takaisin