SOL Palvelut avaa nuorille uusia mahdollisuuksia

23.01.2014

SOL tarjoaa nuorille mahdollisuuden luoda ura palvelualalla, työskennellä opiskelujen ohessa tai välivuoden ajan. Alan oppisopimuskoulutukset tai tutkintoon johtavat koulutukset ovat hyvä vaihtoehto uraansa miettivälle nuorelle.

SOL työllistää yli 3 000 nuorta ja tarjoaa nuorille väylän työelämään. – Meillä on mahdollisuus tehdä töitä välivuoden ajan tai kouluttautua työnteolla tutkintoon, kertoo henkilöstön kehityksestä vastaava johtaja Merja Oljakka. – Koulutamme työntekijöitämme oppisopimuksella lähestulkoon kaikkiin mahdollisiin tutkintoihin, mitkä vastaavat toimialaamme, jatkaa Oljakka.

SOL on mukana yhteistyökumppanina Vastuullinen kesäduuni kampanjassa, jonka tavoitteena on tarjota nuorille töitä sitoutumalla hyvän kesätyön periaatteisiin. SOL palkkaa tänä vuonna arviolta 800 kesätyöntekijää.

HYMYn viikolla sadat opiskelijat ja koululaiset osallistuvat SOLin järjestämiin nuorisotapahtumiin

Nuorisotapahtumissa oppilailla on mahdollisuus tutustua syvemmin kiinteistö-, turvallisuus-, ja pesulapalveluiden toimialoihin. Ohjelmassa on CV – työpaja, vinkkejä työhaastatteluun, toimialarasteja sekä mahdollisuus tutustua SOLiin yrityksenä.

Nuorisotapahtuma järjestetään HYMYn viikkona. SOL konserni viettää vuosittain HYMYn viikkoa viikolla 5, jolloin toimitaan yhteiskunnallisen hyvän puolesta edesauttaen hyvää mieltä. Tänä vuonna teemana on nuorten työllistyminen.

Lisätietoja:

SOL Palvelut Oy

Henkilöstön kehitys, Johtaja Merja Oljakka, merja.oljakka@sol.fi, puh. 040 178 550
Henkilöstöpäällikkö Heidi Johansson, heidi.johansson@sol.fi, puh. 040 670 3061

Paikkakuntakohtaiset HYMYn viikon tapahtumat: www.sol.fi/hymynviikko
Vastuullinen kesäduuni: www.kesaduuni.org

 

Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa

FB Twitter LinkedIn

« Takaisin