SOL merkittävä nuorten työllistäjä Suomessa

26.01.2015

Kotimainen monipalveluyritys SOL on merkittävä ja vastuullinen nuorten työllistäjä. Töitä on tarjolla jatkuvasti ja esimerkiksi kesätöihin yritys rekrytoi tänä vuonna 800 henkilöä. SOLin asiantuntijat jalkautuvat viikolla 5 vietettävän teemaviikon eli HYMYn viikon kunniaksi oppilaitoksiin tavoittaakseen kaikki pesula-, siivous-, turvallisuus- sekä kiinteistöpalveluista kiinnostuneet hakijat. Töitä tarjoaa myös henkilöstövuokraukseen erikoistunut SOL Henkilöstöpalvelut.

- Aloitamme HYMYn viikolla valtakunnallisen oppilaitoskiertueemme ja vierailemme eri opinahjoissa kertomassa erilaisista vaihtoehdoistamme työllistymiseen. Pidämme mm. luokissa 7 minuutin tehotietoiskuja ja lisäksi autamme opiskelijoita työstämään ansioluettelojaan kuntoon, kertoo SOLin HR-asiantuntija Laura Itkonen.

Nuoria melkein puolet

SOL työllistää vuosittain yli 3 000 nuorta eli alle 30-vuotiasta henkilöä. Koko konsernin henkilöstöstä nuoria on peräti 43 %. Nuoret arvostavat joustavaa työnantajaa.
-Nuoret ovat kiinnostuneita SOLista, koska tarjoamme hyvin monenlaisia työaikamuotoja. Siten työajat voi räätälöidä omaan elämäntilanteeseensa sopiviksi. Tarjoamme kattavan perehdytyksen, tutorin avun sekä tutkintoon johtavaa alan koulutusta esimerkiksi oppisopimusmuodossa, sanoo Iitkonen.
SOL Henkilöstöpalvelut tarjoaa vuokratöitä teollisuuden, logistiikan, rakennusalan sekä sosiaali- ja terveysaloille.
- Meidät tunnetaan etenkin siivous- ja pesulapalveluistamme, mutta turvallisuus- ja kiinteistönhuoltopalvelut rekrytoivat myös jatkuvasti uutta henkilöstöä. Kannattaa siis ottaa yhteyttä!

SOL on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, joka tarjoaa nuorille töitä ja samalla sitouttaa mukana olijat hyvän kesätyön periaatteisiin.

- Kesätyö on toimiva tapa tutustua yritykseen ja sen koulutus- ja uravaihtoehtoihin. Siivousalan laajuus yllätti ainakin minut aikanaan, kertoo 25-vuotias palveluohjaaja Janne Freiberg.
HYMYn viikkoa vietetään SOLissa vuosittain. Silloin konsernissa tempaistaan yhteiskunnallisen hyvän puolesta synnyttäen samalla hyvää mieltä mukana olijoille. Tänä vuonna teemana ovat nuoret ja heidän työllistymisensä tukeminen. Viime vuonna HYMYn viikko oli menestys: sadat opiskelijat ja koululaiset osallistuivat SOLin järjestämiin nuorisotapahtumiin.

Vastuullinen kesäduuni: www.kesaduuni.org
Palveluvastaavasta ryhmänvetäjäksi ja palveluohjaajaksi: Lue 25-vuotiaan Janne Freibergin uratarina ohesta!

Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa

FB Twitter LinkedIn

« Takaisin