SOL Henkilöstöpalvelut on ottanut hurjan kasvuloikan!

08.06.2016

SOL Henkilöstöpalvelut jatkaa kasvuaan ja kipuaa toimialan yrityksistä liikevaihdollaan kohti Suomen kärkeä. Yrityksen liikevaihto on kasvanut ensimmäisen kolmanneksen aikana peräti 52 % verrattuna viime vuoden vastaavaan ajankohtaan.

SOL Henkilöstöpalveluiden toimitusjohtaja Niilo Kemppe tyytyväinen yhtiön kehitykseen.

– Teimme viime vuonna 25,7 milj. liikevaihdon ja tänä vuonna hätyyttelemme 40 milj. rajaa. Olemme myös merkittävä työllistäjä. – Työllistämme n. 40 toimihenkilöä ja asiakasyrityksissä työskenteleviä henkilöitä on n. 2000 tekijää, jatkaa Kemppe.

Erityisesti logistiikka – ja varastopalvelut ovat olleet kasvava toimiala koko Suomen alueella, pääkaupunkiseudulla sosiaali- ja terveyspalveluiden saralla olemme vahva toimija. Keväästä alkaen perinteisesti rakentamisen- ja teollisuuden alalla vuokratyöntekijöiden määrä kasvaa.

Saumattomalla yhteistyöllä tulokseen

– Nopeasta kasvusta huolimatta olemme pitäneet asiakastyytyväisyyden korkeana. Asiakaskokemuksissa korostuu ketterä toimintamme, toimitusvarmuus ja joustavuus. Systemaattinen kehitystyö normaalien laadunvalvontarutiinien ja asiakastyytyväisyyskyselyiden lisäksi on tärkeää olla läsnä asiakkaan arjessa. – Näin varmistuu se, että kaikki on kohdillaan joka päivä, jatkaa Kemppe.

– Perehdymme aina huolellisesti asiakkaan resurssitarpeisiin. Asiakkaan toimialat, jossa henkilöstötarve on sesongista riippuen kausiluontoista, löydämme ketterästi sopivan henkilön työvuoroon. Olemme luotettava ja haluttu työnantaja, jonka myötä henkilöstöpoolimme on kasvanut laajaksi.

– Olemme auktorisoitu yritys, jonka otamme tosissamme, vakuuttaa Kemppe. Hoidamme oikeasti sovitut asiat niin asiakkaille kuin työntekijöille. Sillä, että yritys on vakavarainen ja että otamme yhteiskuntavastuun tosissamme, on merkitystä, toteaa Kemppe.

Lisätietoja Niilo Kemppe, niilo.kemppe@sol.fi, puh. 040 721 0714

Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa

FB Twitter LinkedIn

« Takaisin