Ajankohtaista

Artikkelit

Tekstiilikierrätystä SOL Pesuloissa

- Lähdimme mukaan hankkeeseen viime vuonna Sellon ja Hakaniemen toimipisteissä. Saadut kokemukset tekstiilikierrätyksestä ovat olleet rohkaisevia. Asiakkailta on saatu hyvää palautetta, ja myös pesulahenkilökunta on kokenut kierrätyksen erittäin positiivisena asiana, kertoo SOL Pesulapalveluiden laa... Lue lisää »


Minun ensimmäinen kesätyöni!

En ollut oikeastaan koskaan kiinnostunut ammatillisessa mielessä varhaiskasvatuksesta tai lasten kanssa touhuamisesta, vaikka lapsirakas olenkin. Ala ei näin ollen ollut minulla mielessä myöhemmin koulu- ja työuraa suunniteltaessa. Ensimmäinen kesätyöni valikoitui siis klassisesti vanhempien kautta.... Lue lisää »


Vinkkejä puhtaaseen hääjuhlaan

Pesuohjeet ovat enemmän kuin pieni printti puvunsaumassa Myyjältä kannattaa kysyä jo ostovaiheessa puvun hoito-ohjeesta. Hoito-ohjeet eivät ole aina selkokielisiä, mutta osaava myyjä osaa kyllä neuvoa. Sillä selvää on, että juhlissa sattuu ja tapahtuu ja näin pitääkin olla, kertoo SOL Pesulapalve... Lue lisää »


Posti ostaa SOL Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilökohtaisen avustamisen liiketoiminnan

−  Meidän henkilökohtaisen avun työntekijät ovat todellisia asiantuntijoita, joilla on laaja osaaminen alalta, kertoo SOL Henkilöstöpalveluiden toimitusjohtaja Niilo Kemppe. − Kotiin tarjottavat palvelut eivät ole meidän strategista kasvualuetta ja olenkin hyvilläni, että toiminnan jatkajaksi löytyi... Lue lisää »


SOL nimitti Ruotsin yhtiön toimitusjohtajaksi Tina Wessman Hellstadiuksen

Wessman Hellstadius siirtyy Solrenerietiin Telialta. Hän on työskennellyt aikaisemmin myös Scanialla, EuroMaintilla sekä LRF Samköpin toimitusjohtajana. Wessman Hellstadiuksella on vahva osaaminen liiketoimintajohtamisesta, toimitusketjujen kehittämisestä ja yritysmyynnistä kansainvälisessä liiketoi... Lue lisää »


Postin ja SOLin yhteisyrityksen Flexon toimitusjohtajaksi Tommi Törmälä

- Toivotan Tommin sydämellisesti tervetulleeksi Flexon johtoon! Flexon tavoitteena on 100 miljoonan euron liikevaihto muutaman vuoden sisällä. Uskon, että Tommin vahva osaaminen niin henkilöstö- kuin asiakaskohtaamisissa ja kyvykkyys liiketoiminnan johtamisessa mahdollistavat Flexon, sen asiakkaiden... Lue lisää »


Posti kasvaa sisälogistiikkaan yhteisyrityksellä SOLin kanssa - Flexo tuo 300 uutta työpaikkaa

Posti Group Oyj ja Solemo Oy (SOL) allekirjoittivat huhtikuussa sopimuksen yhteisyrityksen perustamisesta. Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi yritysjärjestelyn 25.4.2017. - Flexo tähtää johtavaan markkina-asemaan sisälogistiikkamarkkinassa. Kaksi suomalaista oman alansa huippuosaajaa yhdistäv... Lue lisää »


SOL on mukana Tulevaisuuden työpaikka -projektissa

Työelämä ja työn tekemisen tavat ovat murroksessa. Nopea muutos vaikuttaa myös siihen, kokevatko ihmiset osaamisensa vastaavan muuttuvan työelämän vaatimuksia tai kykenevätkö työpaikat tarjoamaan osaamisen uudistamiselle puitteet. Projektissa uskotaan, että tulevaisuuden työpaikka uudistuu vain ihmi... Lue lisää »


Posti perustaa SOLin kanssa yhteisyrityksen sisälogistiikkaan

Postin paketti- ja logistiikkapalveluiden johtaja Jukka Rosenberg toteaa, että yhteisyrityksen perustamisella Posti vauhdittaa logistiikan ja toimitusketjuratkaisuiden palvelujen kasvua. Yhteisyritys tulee lisäämään työpaikkoja logistiikkaan. - Asiakkaamme ovat jo pitkään kysyneet Postilta ratkai... Lue lisää »


SOL Henkilöstöpalvelujen upea kasvuloikka

SOL Henkilöstöpalveluista tuli viime vuonna yksi alan suurimmista valtakunnallisesti toimivista yrityksistä. Liikevaihto kasvoi yli 60 prosenttia. SOL Henkilöstöpalveluiden toimitusjohtaja Niilo Kemppe kertoo, että yritys teki upean kasvuloikan viime vuonna. – Olemme todella tyytyväisiä. Liikevaih... Lue lisää »


Kauppakeskus Goodman laajentaa sopimustaan SOLin kanssa

Kauppakeskus Goodman on ottanut turvallisuuspalvelusopimuksen rinnalle myös siivouksen. Sopimus laajenee 14.2 käsittäen kauppakeskuksen järjestyksenvalvonnan ja vartiointipalveluiden lisäksi yleisten tilojen siivouksen. Kauppakeskus Goodmanin avajaisia vietettiin lokakuussa 2014, josta alkaen SOL o... Lue lisää »


SOL vastaa Pirkanmaan Osuuskaupan Prisma Kalevan puhtaudesta

POK Prisma Kaleva ja SOL Palvelut Oy ovat allekirjoittaneet uudistetun palvelusopimuksen 3.1.2017. Palvelusopimus käsittää Prisman liiketilan ja parkkihallin siivouksen. Siivouksen laatutaso on määritelty vastaamaan Insta 800 – standardia. Yhteistyötä takana jo 15 vuotta SOL aloitti alkuvuodesta 2... Lue lisää »


Monikulttuurinen juhlakalenteri 2017 on julkaistu

Moninaisuus on rikkautta ja arvostamme sitä kaikilla tasoilla. Meillä jokaisella on uskontoon ja kansallisuuteen liittyviä tärkeitä juhlia, joita haluamme juhlistaa. SOLissa toimiva Monikulttuurinen työryhmä ylläpitää vuosittain monikultturista juhlakalenteria. Tämä on hyvänä apuna muistaessamme työ... Lue lisää »


SOL Sponssi

Oletko kunnostautunut urheilun tai taiteen saralla? Oletko matkalla maailman mestariksi tai nobelistiksi? Julkistamme hakuun kaksi 2000-5000 euron arvoista SOL Sponssia urheilun ja taiteen saralta. Kerro saavutuksista ja tavoitteistasi hakemuksella tammikuun loppuun mennessä. SOL Sponssi raati te... Lue lisää »


SOL Ikäohjelma lanseerattiin eläkeläisten joululounaalla

Joulukuun ensimmäisenä SOL City täyttyi iloisista jälleennäkemisistä ja tiivistyneestä kokemuksesta, kun joukko SOListä eläkkeelle jääneitä työntekijöitä kokoontui joululounaalle. Tilaisuuden avasi konsernin emoyhtiön SOLEMO Oy:n toimitusjohtaja Peppi Kaira. Hän kertoi nykyisen SOLin kaikista eri pa... Lue lisää »


Ikäohjelma tukee nuoria ja vanhoja

– Erityishuomion kohteena ikäohjelmassa ovat nuoret ja eläkeiän jo saavuttaneet työkykyiset ja haluiset SOLilaiset. Näemme monimuotoisuuden rikkautena eikä minkään ikäryhmän syrjintää sallita, henkilöstöjohtaja Timo Sairanen sanoo. – Ikäohjelman tavoitteena on edistää positiivista yhteistyötä eri... Lue lisää »


SOL mukana Euroopan jätteen vähentämisen viikolla

Viime vuosina sähkön, muovin ja erilaisten kemikaalien käyttöä on voitu vähentää lähes kaikissa SOLin toiminnoissa. Ekologisempiin käytäntöihin on päästy uusien työtapojen ja ennen kaikkea ympäristöystävällisemmän teknologian kehityksellä ja käyttöönotolla. Kampanjan myötä haastamme asiakkaita mu... Lue lisää »


SOL Palvelut Oy ja Etelä-Karjalan Osuuskaupan matkailu- ja ravitsemistoimiala sopivat yhteistyöstä

SOL Palvelut Oy ja Etelä–Karjalan Osuuskauppa ovat tehneet sopimuksen Eekoon matkailu- ja ravitsemiskaupan siivouspalveluiden siirtymisestä liikkeenluovutuksella SOLille. Sopimuksen mukaan kaksikymmentä Eekoon siivouspalvelujen työntekijää siirtyy 1.1.2017 liikkeenluovutuksen yhteydessä SOLin palvel... Lue lisää »


SOL Pesulapalveluiden raikastusmenetelmä

Menetelmä mahdollistaa sellaisten tuotteiden käsittelyn, jotka eivät kestä vaurioitumatta tavanomaista tai kemiallista pesua, mutta joissa olevat tuoksut voivat jolla epämiellyttäviä. Raikas­tusmenetelmä myös desinfioi tuotteen ja tuhoaa homesienet ja itiöt sekä bakteerit.  Tuotteet, joita ei voi... Lue lisää »


SOL mittaa vuosittain henkilöstön työtyytyväisyyttä ja työhyvinvointia Ilopuntari-kyselyllä.

Ilopuntari-kyselyn tuloksia esimiehet käyttävät toiminnan kehittämiseen yhdessä työntekijöiden kanssa. –Olemme toteuttaneet useita työhyvinvointiin liittyviä hankkeita viime vuosina.Ilopuntari on osa meidän SOL Life -ohjelmaamme, jolla pyritään monin tavoin kehittämään työhyvinvointia.  –Esimi... Lue lisää »


Asenne ja ammattitaito ratkaisee

SOL Henkilöstöpalveluissa työskentelevä Markku on viihtynyt pestissä kuin pestissä. Tarina työsuojeluvaltuutetun Markun urasta ja hieman erikoisemmasta työmatkasta.  Markku aloitti työskentelyn jo vuonna 2009 rakennusapumiehenä. Seitsemän vuoden aikana hän on ehtinyt tekemään monenlaista työtä mm... Lue lisää »


SOL edelläkävijä toimitilajohtamisessa

SOLia perustettaessa toimitilan suunnitteluun otettiin mukaan kaikki tilaa käyttävät. SOL Citystä haluttiin viihtyisä ja luova ympäristö uudelle tehokkaalle työskentelytavalle. Yhteistyötä tila-arkkitehtuurissa on tehty arkkitehti Jari Inkisen kanssa, jossa tärkeää on löytää ja säilyttää kodinomaine... Lue lisää »


Ongelmat esiin LEAN-filosofialla

Kolme vuotta sitten SOL Palvelut sai asiakkaalta idean alkaa soveltaa toiminnassaan Lean-filosofiaa. Kehityspäällikkö Harri Emaus kertoo ajatuksen tuntuneen hyvältä, koska filosofia sopii hyvin kiinteistöalan palveluita tarjoavan SOL Palveluiden arvomaailmaan. Asiat haluttiin jo ennestään tehdä kerr... Lue lisää »


SOL Soolo siivousrobotti siivoaa Kauppakeskus Itiksessä

Soolo on ohjelmoitu siivoamaan tietty tila sovitun laatutason mukaisesti. Yli 20 erilaista sensoria havainnoi ympäristöä esteiden tai törmäysten varalta, taaten näin ollen käyttäjälle ja ympäristölle turvallisen työskentelyn. Tehokkaimmillaan robotti pystyy pesemään 7 000 neliötä työvuoron aikana. ... Lue lisää »


SOL osallistuu koko Suomessa vietettävään energiansäästöviikkoon

Energiansäästöviikko pitää ääntä meille kaikille tärkeästä asiasta: kuinka energiaa ja materiaaleja järkevästi käyttämällä vähennämme hiilidioksidipäästöjä ja muita toimintamme ympäristövaikutuksia sekä säästämme energiaa. Energiansäästöviikko nostaa puheenaiheeksi suomalaisten energiankäytön ja ... Lue lisää »


SOL Soolo siivousrobotti siivoaa Kauppakeskus Itiksessä - Livestriimaus 12.11 klo 9.00

SOL otti lokakuun alussa käyttöön Sooloksi nimetyn TASKI IntelliBot -siivousrobotin. Soolo soveltuu hyvin Itiksen isoille käytäville, jossa siivottavaa lattia pinta-alaa on runsaasti. Itiksessä siivousrobotti työskentelee öisin ja toimintaa valvoo palveluvastaava, joka samaan aikaan voi keskittyä om... Lue lisää »


Haku SOL-uralle on NYT käynnissä 5.10.2016 asti!

Helsinkiläisillä nuorilla on mahdollisuus päästä kolmen kuukauden työkokeiluun SOL:lle (3kk työkokeilu sis. 2vk alkuvalmennus ja 2,5kk käytäntö + teoria). Työkokeilu tapahtuu Helsingissä ja nuoria ohjataan koko työkokeilun ajan! Nuoret saavat hankittua itselleen osaamista ja siitä osaamistodistukse... Lue lisää »


Urheiluvaatteiden pesu - huomioi ainakin nämä asiat

Mitä kannattaa ottaa huomioon teknisten vaatteiden pesussa ja huollossa? - Tekniset vaatteet ja urheilutekstiilit pestään nestemäisellä pesuaineella. Sopiva annostelu on tärkeää, koska jos pesuainetta on liikaa, se kerääntyy kuituihin ja huonontaa teknisiä ominaisuuksia. Jos taas pesuainetta käyt... Lue lisää »


Urheilusta potkua kesäduuniin

Lukiolainen Taru Kortelainen on jo toista kesää töissä SOLin laivatiimissä. Hän pelaa jääpalloa täysillä ja on jo edustanutkin Suomea naisten MM-kisajoukkueessa Minnesotassa. – Olen oppinut että, pelissä pitää olla tilanne hallussa koko ajan ja tämä on varmasti auttanut minua pärjäämään myös töissä.... Lue lisää »


SOL panostaa turvallisuusalaan Yli kaksikymmentä SOLilaista suoritti Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnon

Turvallisuusvalvojien koulutus eli Tveat toteutettiin oppisopimuksena ja opintoihin kuului sekä lähijaksoja, etätehtäviä että näyttöjä. Yhteistyökumppanina oli Turun aikuiskoulutuskeskus, joka on toteuttanut alan koulutusta jo vuodesta 2002. Nyt päättynyt koulutus syvensi erityisesti SOLin esimies- ... Lue lisää »


Blogit

Tekstiilikierrätystä SOL Pesuloissa

SOL Pesulapalvelut on mukana tekstiilienkierrätyksessä, joka pohjaa VTT:n Tekstiilien kiertotalous -hankkeeseen, joka ensimmäisenä maailmassa mahdollistaa selluloosa-pohjaisten puuvillakankaiden kierrätyksen ilman myrkyllisiä kemikaaleja tai uusia raaka-aineita. Hankkeessa mukana oleviin SOLin Pesul... Lue lisää »


Kesätöiden päättyminen – mitä pitää huomioida?

Monet kesätyöntekijät alkavat tehdä viimeisiä työvuorojaan ja syksy jatkuu muissa merkeissä. Mitä asioita täytyy muistaa huomioida ja hoitaa työsuhteen päättyessä? Lue lisää »


Mä oon Ada Westerinen, bloggaava kesätyöntekijä

Mä oon SOLilla kesätöissä kaksi viikkoa. Haastattelen SOLin työntekijöitä eri puolilla Etelä-Suomea kuten Helsingissä ja Porvoossa. Kirjoitan haastatteluja puhtaaksi ja julkaisen ne sitten ihmisten luettaviksi nettiin ja sosiaalisiin medioihin. Olen tehnyt paljon asioita kaikkien somekanavien kautta... Lue lisää »


Mitä henkilöstövuokraus on? Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.

Henkilöstövuokraus on jo niin yleistä, että kaikki tietävät siitä jotakin. Alan kasvu on ollut vauhdikasta ja vastuulliset henkilöstövuokrausfirmat ovat pitäneet huolen siitä, että pysyvät ajan käytäntöjen ja säännösten tasalla. Muutosta on tapahtunut monessa asiassa sitten ensimmäisten vuokrafirmoj... Lue lisää »


Minun ensimmäinen kesätyöni!

Kesätyömuistot palauttavat mieleen ensikosketuksen työelämään. Minulle tämä ensimmäinen kesätyökokemus oli äitini yrityksessä, Kuperkeikka -nimisessä päiväkodissa. Täytin tuona kesänä 14 ja tartuin mahdollisuuteen tienata itselleni taskurahaa. Pientä rohkaisua työntekoon saattoi tulla kotoakin Lue lisää »


Ketä meillä työskentelee?

Henkilöstövuokraus on jo niin yleistä, että lähes kaikki tietävät mistä on kyse. Tiedätkö kuitenkaan ketä meillä työskentelee? Oletko miettinyt voisitko itse työskennellä kauttamme? Lue lisää »


Vinkkejä puhtaaseen hääjuhlaan

Ennakoimalla säästyy monelta harmilta ja juhlasta voi nauttia täysin siemauksin. Parhaiten kaikenlaisilta tahrahuolilta säästyy, kun teettää puvulle suojakäsittelyn. Lue lisää »


Matot pesulle

Erityisesti nyt kesäaika (joulun ohella) on juuri sitä hetkeä, kun matoille halutaan antaa kyytiä niihin kertyneistä tahroista ja käytön tuomasta patinasta. Joillekin on kesäloman tuomaan ”lukujärjestykseen” kuulunut retket mattolaitureille, jolloin kevyimpiä mattoja on rullattu kainaloon ja suunnis... Lue lisää »


Työstä kaikki hyöty irti - viisi vinkkiä kesätyöntekijöille

Moni kesätyöntekijä on jo aloittanut työt ja olipa kyseessä ensimmäinen työpaikka tai ei, niin on hyvä miettiä heti aluksi kuinka kesätyöstä saa kaiken hyödyn irti. Kesätyö ei välttämättä ole juuri siltä alalta, jolla tulee myöhemmin työskentelemään, mutta kaikki työkokemus on aina eduksi. Työstä ka... Lue lisää »


Juhli huoletta!

Juhlissa sattuu ja taphtuu, ja niin kuuluukin! Kokosimme viisi vinkkiä miten juhlit huoletta. Lue lisää »


Jokaiseen kohtaamiseen satsataan

Rekrytointi tehdään huolella ja tarkka laadunvalvonta tuo tulosta myös asiakkaille. Rekrytoinnissa palvelun laatu on yksi kilpailuvaltti. Henkilöstöhallinto digitalisoituu, mutta tässä busineksessa ihminen ihmiselle on edelleen korvaamaton. Henkilöstöalan ammattilaisemme haastattelevat jokaisen asia... Lue lisää »


Palvelujohtamisen kivijalka on henkilöstö

SOL ei olisi noussut menestyväksi palveluyritykseksi ilman vahvoja arvojamme. Positiivinen ihmiskuva on henkilöstöstrategiamme kantava voima. Uskomme, että jokainen haluaa tehdä hyvää työtä, onnistua, olla ajatteleva ja kehittyä työssään. Haluamme luoda ympärillemme ilmapiirin, joka kannustaa arkilu... Lue lisää »


Miten rekrytointiprosessimme etenee?

Oletko pohtinut miten henkilöstönvuokraus toimii käytännössä? Kerromme miten rekrytointiprosessimme etenee. Lue lisää »


Millainen on yleisin työhaastattelumme?

Haastattelemme viikoittain satoja työnhakijoita, joten haastattelutilanteet ovat muokkautuneet tehokkaiksi ja selkeiksi. Kerromme yleisimmästä työhaastattelustamme. Lue lisää »


Kesäduunia tarjolla!

Kevät kolkuttelee kohta ovella, joten viimeistään nyt on oikea aika hakea kesätöitä. SOLin kesätyöpaikat ovat haettavissa 13.3. asti, ja palkkaamme tänä kesänä noin 800 kesätyöntekijää. Lisäksi paikkojamme voivat hakea myös alle 18-vuotiaat. Lue lisää »


7 vinkkiä työhakemuksen täyttämiseen

Työhakemusten täyttäminen on olennaisin osa työnhakuprosessia. Rekrytoijamme käsittelevät päivittäin todella suuren määrän hakemuksia – olemme nähneet niitä sen verran, että kokosimme tähän parhaat vinkit niiden täyttämiseen. Lue lisää »


SOL Ikäohjelma lanseerattiin eläkeläisten joululounaalla

SOL teki historiaa kutsumalla ensimmäistä kertaa eläkkeelle jääneitä työntekijöitä yhteiseen tapaamiseen sekä julkistamalla SOL Ikäohjelman. Ohjelma edistää kaikenikäisten työssä jaksamista. Lue lisää »


Hyvinvointianalyysi apuna kartoittamassa henkilökohtaista kokonaistilannetta

SOLin esimiesvalmennuksissa on hyödynnetty First beat mittausta hyvinvoinnin kartoittamisessa jo useamman vuoden. Mittauksessa kartoitetaan stressireaktioita, palautumista ja liikkumista. Lue lisää »


SOL mittaa vuosittain henkilöstön työtyytyväisyyttä ja työhyvinvointia Ilopuntari-kyselyllä.

–Tämän vuoden tuloksiin voimme olla suurelta osin tyytyväisiä. Kun mittauksessa korkein arvosana on viisi, niin toimihenkilöiden osalta keskiarvo oli 4,2 ja palveluvastaavien osalta keskiarvo 3,9. Myös vastausprosentti oli noussut edellisistä vuosista, SOLin henkilöstöjohtaja Timo Sairanen sanoo. Lue lisää »


Asenne ja ammattitaito ratkaisee

Asenne ratkaisee, on klisee. Mutta tottahan se on, tekevälle on aina töitä tarjolla! Lue lisää »


Haku SOL-uralle on NYT käynnissä 5.10.2016 asti!

Lue lisää »


Urheiluvaatteiden pesu - huomioi ainakin nämä asiat

Lue lisää »


Rekrytoija kertoo: Nämä työnhakuvinkit toimivat

Kilpailu työpaikoista osaa olla kovaa, eikä työhaastatteluunkaan pääseminen ole aina itsestään selvää. Tässä muutama SOLilla todistetusti toimiva vinkki työpaikan metsästäjille! Lue lisää »


Se lempivaate - Lempimekko

Hankin tämän R/H:n Mickey square dressin muutama vuosi sitten, en edes oikeastaan muista koska, mutta siitä tuli heti lempivaatteeni. Mekko on valikoitunut päälleni sekä arkisiin toimistopäiviin että hauskoihin pippaloihin. Paljosta käytöstä ja pesuista huolimatta se on kuitenkin säilynyt hyvänä. Us... Lue lisää »


Lean-oppia maailman parhaalta

Lean on ottanut hyvin tuulta alleen Suomen SOLissa. Syksyllä oli sopiva hetki käydä benchmarkkaamassa, miten kollegat Ruotsissa homman hoitavat. SOLin tytäryhtiö SOL Reneriet on Scanian kumppani Ruotsin Södertäljessä, ja Scania puolestaan on yksi maailman parhaita Lean-filosofian mukaan johdettuja y... Lue lisää »


Loppiaisena joulu siivotaan pois

Joulu on suurta sesonkia hankalasti poistettaville tahroille. Ruokaa on riittävästi, jopa niin paljon, että sitä menee hukkaan pöytäliinalle. Ja se mitä siihen liinalle jää, on yhdistelmänä usein aika vaikea poistaa. Lue lisää »


Ja hyvä, lämmin, hellä on mieli jokaisen…

Joulun tunnelma on ollut tänä vuonna hivenen epätodellinen, kun eteläisessä Suomessa on odoteltu pitkään lunta. Vinkitän nyt vielä viime hetken vaihtoehtoisia tapoja toimia joulunkynnyksellä. Lue lisää »


Katselenko Itämerta vai muovimerta?

Katselen talvista Itämerta ja sen tyrskyäviä rantoja. Kesän levälautat ovat menneet. Näyttää raikkaalta, mutta mitä pinnan alla tapahtuu? Mitä sieltä löytyy nyt? Lue lisää »


SOL Palvelut - arvojen näkyminen arkipäivän työssä

Syksyllä 2015 sain mahdollisuuden päästä tutustumaan SOL Palvelut Oy:n toimintaan Lappeenrannan toimistolla. Oppaanani toimisi palvelujohtaja Noora Kekki, jonka mukana saisin viettää yhden päivän. Totta kai tartuin tilaisuuteen! Lue lisää »


Nainen ikkunassa

Joka kerta se alkoi. Hiljainen, hämillinen supina. Olin näyttänyt valokuvan SOLin pääkonttorista SOL Citystä jossakin päin maailmaa tytäryhtiömme henkilökunnalle. Supinan aiheuttaja oli naivistinen patsas alusvaatteisillaan ikkunassa seisovasta tanakasta rouvasta. Miksi teillä on tuollaisia patsaita... Lue lisää »